Home / archiefcentraal / marienheem en usv in balans 2 2

marienheem en usv in balans 2 2

De thuisploeg was, mede op basis van een enorme portie strijdlust, in het eerste bedrijf de bovenliggende partij. In de tweede helft zette USV de wedstrijd volledig naar haar hand en de thuisploeg mocht uiteindelijk niet klagen dat de Nieuwleusenaren slechts op 2-2 bleven steken.

Sander Alferink zette Mariënheem in de 31e minuut op voorsprong na een onachtzaamheid in de Nieuwleuser defensie, 1-0. Nog geen vijf minuten later kwam USV op gelijke hoogte toen Aaron voor ’t Hekke in de diepte op maat werd bediend door Eric van der Sande. In vrije positie schoot de linkeraanvaller voor de uitblinkende doelman John Schrijver de bal binnen, 1-1.

Wie had gedacht dat USV de draad na deze gelijkmaker volledig op zou gaan pakken kwam bedrogen uit. Matthijs van Faassen beging in de 39e minuut een schlemielige overtreding binnen het eigen strafschopgebied en scheidsrechter Wagenvoort uit Lettele aarzelde geen moment en wees resoluut naar de stip. Sander Alferink liet zich dit buitenkansje niet ontnemen, 2-1.

Na de pauze was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Mariënheem. Stefan Buitenhuis nam bij USV met prachtige acties en schoten het voortouw en vele keren voorkwam keeper Schrijver met uiterste krachtsinspanningen de gelijkmaker. In de 71e minuut moest ook hij capituleren toen Rueben Lagas uit een corner van Stefan Buitenhuis fraai raak kopte, 2-2.

Ondanks nog een aantal grote kansen voor de bezoekers, was dat ook de einduitslag. Zondag 2 oktober staat voor USV om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Nieuw Heeten op het programma. Jong USV oefent dinsdagavond 27 september om 19.30 uur op sportpark Hulsterlanden tegen Jong Wijthmen.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.