Home / archiefcentraal / marienberg met ruime cijfers langs csv28

marienberg met ruime cijfers langs csv28

Waar Mariënberg in de eerste helft steeds een stapje te laat kwam, onnodig balverlies leed en af en toe weigerde om duels aan te gaan was de tweede helft van een hele andere orde. Eerst was er nog een grote kans voor CSV’28, een aanvaller ontsnapte aan buitenspelpositie maar zag Jelle Brinks op zijn weg naar de openingsgoal liggen. Even later kopte CSV’28 ook nog op de lat. Na een uur voetballen was het verzet van CSV’28 gebroken en wist Theo de Lange een voorzet van Jaap Hofman tot doelpunt te promoveren, 1-0.

Na een overtreding binnen de zestien op Rolf Hofsink zette Theo middels een strafschop ook zijn handtekening voor de 2-0.

Twintig minuten voor tijd gooide Rolf Hofsink op een wonderschone manier de wedstrijd in het slot en noteerde fraai de 3-0. Bij het sluiten van de markt voltooide Theo de Lange een hattrick met zijn derde doelpunt van de middag en Mariënbergs vierde.

Conclusie: Een slechte eerste helft, maar een veel betere tweede met als eindresultaat een ruime overwinning op een ploeg die ieder jaar meespeelt om de prijzen. Twee gespeeld, zes punten. Kortom, een uitstekend begin van Mariënberg maar voetballend moeten er nog wel wat punten worden verbeterd.

Opstelling: Jelle Brinks, Michael Zweers, Arjan Peters, Erik Huibers, Ruud Woelderink, Arjan Bolks (62. Ruud Buitenhuis), René de Lange, Niek Noeverman, Rolf Hofsink (80. Kris Noeverman), Jaap Hofman, Theo de Lange. Man van de wedstrijd: Arjan Peters.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.