lezing rouwverwerking door succes herhaald

In Ommen vind de lezing ’s middags plaats in ‘De Kern’ Bouwstraat 23 in Ommen, de inloop start vanaf 15.00 uur. In Nieuwleusen zal het plaats vinden op de avond in de Ontmoetingskerk Nieuwleusen aan de Backxlaan 269, de inloop start vanaf 19.00 uur. De heer Keirse is klinisch psycholoog en hij heeft de gave om gevoelens van mensen heel duidelijk en eenvoudig onder woorden te brengen. Veel mensen voelen zich begrepen door zijn verhaal en kunnen daar echt wat aan hebben.

Ieder persoon krijgt vroeg of laat te maken met rouw en het verwerken van deze gevoelensen een ieder verwerkt rouw op zijn eigen manier, net zo als dat ieder persoon verschilt van karakter. Rouw is een wereldbreed begrip dat door iedereen anders wordt ervaren. Mensen kunnen moeite hebben om zich open te stellen tegenover anderen tijdens het doorleven van verdriet. Goed bedoelde opmerkingen worden bijvoorbeeld op het verkeerde moment gezegd of helemaal verkeerd begrepen. Al deze onderwerpen zullen tijdens de lezing besproken worden.

Om te zorgen dat de kosten geen belemmering zullen zijn, heeft Landstede Welzijn Ouderen meerdere sponsoren gevonden. Aan de avond zijn geen kosten verbonden, aan het eind wordt wel een (kleine) vrijwillige bijdrage gevraagd. Neem gerust een goede vriend(in), zoon of dochter, kennis, buurman of –vrouw mee. Iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.