leer countrydansen bij landstede

Er wordt voornamelijk gedanst op countrymuziek en in rijtjes. Dus helemaal alleen, maar toch samen. Line-dance is een combinatie van gezond bewegen, gezellige muziek en een goede hersengymnastiek. Line-dance is een goede oefening voor de balans. Het belangrijkste is het plezier van samen dansen.

Iedereen vanaf 55 is van harte welkom op de open les op dinsdag 27 september van 15.00 tot 16.00 uur in de Sporthal de Schakel aan de Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Inschrijven kan ter plekke.

Wanneer er zich na deze open les voldoende deelnemers aanmelden start er vanaf 11 oktober een cursus, iedere dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur. De dansleiding ligt in handen van Karin Beaufays. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen via 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.