landstede welzijn zoekt vrijwilligers

De volgende taken zijn het meest voorkomend: het verzorgen van koffie en thee voor de deelnemers aan de activiteiten en de bezoekers aan de soos, zo nodig gasten op hun gemak stellen, de afwas doen, etcetera. Voornamelijk zijn wij op zoek naar personen die beschikbaar zijn op woensdag (ochtend of middag) en vrijdagmiddag.

Met vakanties en andere wensen wordt uiteraard rekening gehouden. Je kunt zelf aangeven welke dagdelen je beschikbaar bent. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld eens in de veertien dagen dienst te draaien. Heb je nog vragen of wil je aanmelden neem dan contact op met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, tel. 0529-434570

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.