kunstbusrit naar orkest van het oosten

Het concert zal plaatsvinden op donderdag 20 oktober. Het Orkest van het Oosten speelt die avond samen met de broers Lucas (1993) en Arthur (1996) Jussen. Deze twee jonge pianisten veroveren in rap tempo de podia, de media en het publiek. In dit concert krijgen ze volop de gelegenheid om hun talent te etaleren: als solist en als duo. Als het om Mozart gaat vormt chef-dirigent Jan Willem de Vriend met zijn eigen orkest ook een onverslaanbaar duo. Programma: Mozart, Pianoconcert nr. 20 en nr. 23 | Mozart, Symfonie nr. 38 ‘Praagse’ | Mozart, Concert voor 3 piano’s nr. 7 KV 242 (versie voor 2 piano’s).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.