Home / archiefcentraal / kunstbusrit naar orkest van het oosten

kunstbusrit naar orkest van het oosten

Het concert zal plaatsvinden op donderdag 20 oktober. Het Orkest van het Oosten speelt die avond samen met de broers Lucas (1993) en Arthur (1996) Jussen. Deze twee jonge pianisten veroveren in rap tempo de podia, de media en het publiek. In dit concert krijgen ze volop de gelegenheid om hun talent te etaleren: als solist en als duo. Als het om Mozart gaat vormt chef-dirigent Jan Willem de Vriend met zijn eigen orkest ook een onverslaanbaar duo. Programma: Mozart, Pianoconcert nr. 20 en nr. 23 | Mozart, Symfonie nr. 38 ‘Praagse’ | Mozart, Concert voor 3 piano’s nr. 7 KV 242 (versie voor 2 piano’s).

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / kunstbusrit naar orkest van het oosten

kunstbusrit naar orkest van het oosten

De twee jonge pianisten veroveren in rap tempo de podia, de media en het publiek. In dit concert krijgen ze volop de gelegenheid om hun talent te etaleren: als solist en als duo. Als het om Mozart gaat vormt chef-dirigent Jan Willem de Vriend met zijn eigen orkest ook een onverslaanbaar duo.

Belangstellenden kunnen zich tot 20 september opgeven bij Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld, Kroonplein 66, 8151 AZ Lemelerveld, 0572-372882. Kaarten kosten 45 euro per persoon, inclusief vervoer, garderobe en pauzedrankje.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.