kunst te kijk in het vechtdal

De start is op woensdag 28 september om 19:30 uur met de gelijktijdige opening van de overzichtstentoonstellingen in de drie kernen. De locaties zijn:

Dalfsen: het Kunstpunt Dalfsen in het Oude Postkantoor aan de Bloemendalstraat. Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Ommen: het Kunstpunt Ommen aan de Varsenerstraat 8h. Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Nieuwleusen: het Kunstpunt Nieuwleusen in Kralenwinkel Si, Burg. Backxlaan 8. Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Op de overzichtsexpositie kun je voor een euro in het bezit komen van een kunstwerk. De spelregels en deelnameformulieren hiervoor liggen bij de expositie. Bij de zaak waar een kunstenaar exposeert, hangt een poster met de naam van de kunstenaar. Soms is er ook werk binnen in de zaak; dan wordt dit duidelijk aangegeven. Het bewonderen van de kunstwerken geeft een extra dimensie aan het winkelen en het is een groot succes gebleken.

Overal in Dalfsen, Ommen en Nieuwleusen, liggen flyers waar alle informatie in staat omtrent de deelnemende zaken en de kunstenaars met een plattegrond zodat het makkelijk is de Kunstpunten te vinden. Ruim 90 kunstenaars doen mee, dus er is veel te zien. De organisatoren hopen dat de bezoekers er net zoveel plezier aan beleven als de exposanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.