koor enjoy bestaat vijfentwintig jaar

Het koor werd 25 jaar geleden opgericht door André Oosterwijk, destijds directeur van de basisschool te Hoonhorst. Momenteel bestaat het koor uit 26 vrouwen en staat het onder de bezielende leiding van dirigent Joyce Krukkert. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Cor van Damme.

Om aan dit bijzondere feit niet zomaar voorbij te gaan en om dit samen te vieren met de gemeenschap is Enjoy al enkele maanden enthousiast bezig met de voorbereiding van een muzikaal verhaal uit het bijbelboek Ruth. Het hoofdthema van het korte boek Ruth is; hoe ga je om met familieleden die in armoede terechtgekomen zijn? Hoe ga je om met mensen die veel verloren hebben in hun leven? En hoe ga je om met vreemdelingen? In deze tijd actuele, sociale en politieke onderwerpen, die ons in ons dagelijkse leven treffen.

De uitvoering wordt onder andere mogelijk gemaakt door bijdrages van stichting Sproeifeest, Duurzaam Hoonhorst en van de gemeente Dalfsen, omdat zij het versterken van de gemeenschapszin, het omzien naar elkaar, als belangrijke waarden zien. Dit muzikale verhaal zal worden opgevoerd op zaterdag 8 oktober om 20.00 uur in de parochiekerk van de H. Cyriacus te Hoonhorst. Mocht je belangstelling hebben dan ben je van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.