Home / archiefcentraal / kookdemonstratie bij serbonne zaterdag 17 09

kookdemonstratie bij serbonne zaterdag 17 09

Wat? Een kookdemonstratie.

Waar? Serbonne Inspiratiepark, Nijverdal.

Wanneer? Tussen 14.00 uur 17.00 uur.

Sinds kort is de Aga Total Control in Nederland. Dit is een fonkelnieuw Aga fornuis dat je naar wens uit of aan kunt zetten en dat in korte tijd op de gewenste temperatuur is. In het gietijzeren fornuis zijn extra warmtepanelen verwerkt die ervoor zorgen dat de Aga zo snel op temperatuur is. Dit geeft een energiebesparing van 60 tot 70%.

Graag nodig Mick u uit om te komen kijken, want voor velen is het een blik van herkenning en herinnering wanneer ze een Aga cooker zien en voelen. De aloude manier van koken is door de blind geworden natuurkundige Nobelprijswinnaar Gustaf Dalen nog efficiënter, veiliger en rustgevender gemaakt.

Hij merkte toen hij thuis kwam te zitten, dat zijn vrouw wel erg druk was met het huishouden en koken en dacht na over een efficiënter fornuis. Al meer dan 90 jaar een succes! Daardoor ook een blijver in de keukens van vandaag. De klassieke uitstraling past in moderne en nostalgische keukens en de Aga is altijd een onderwerp van gesprek. It is a way of living.

U bent van harte welkom om zich te laten inspireren in het Serbonne Inspiratiepark!

Meer informatie: www.serbonne.nl/aga

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.