koninginnemarkt in nieuwleusen

Voor dit jaar is er weer een gevarieerd programma samengesteld. Zo zullen er de hele dag door optredens zijn van de volgende zang, dans en muziekgroepen. Aanwezig zullen zijn Folkloristische Volksdansvereniging Nieuwleusen, Musitainer Aalt Westerman, Shantykoor “De Stuwzangers” uit Vilsteren

en de Vechtdal Country Dancers uit Oudleusen.

Bij de catering zijn de bruine bonen met spek ,uien en stroop in de aanbieding. Ook een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak laat zich lekker smaken. Voor de kinderen het bekende kinderplein met dit jaar als thema de Matroesjka. Er is een ballonwedstrijd. De kinderen kunnen zich laten schminken, meedoen met spelletjes en zelf een mooie matroesjka schilderen. De caviabak is van zolder gehaald en er is de speciale kinderverloting.

Verder is er de alom bekende grote rommelmarkt. Nieuw dit jaar is om ongeveer 12.00 uur de verkoop bij opbod. Er zullen ook weer oude ambachten te zien zijn. De scharensliep is dit jaar weer aanwezig,

dus maak van deze gelegenheid gebruik en neem messen en scharen mee om te laten slijpen. Er is een grote verloting, waar men leuke prijzen kan winnen. De hoofdprijs is een opoefiets, verder een kinderfiets, picknickbank en nog veel meer leuke prijzen.

En als je ideeën op wilt doen voor een nieuwe hobby dan biedt een wandelingetje over de Koninginnemarkt ongetwijfeld inspiratie. De standhouders zullen je graag vertellen wat je nodig hebt, hoe je de zaken moet aanpakken en hoeveel plezier je aan een hobby kunt beleven. Zaterdag 17 september gaan om 10.00 uur de hekken open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.