kleurige avonden in de grutte moole

Tijdens de spetterende show bewonderde het publiek de collectie van Mc Gregor, Sylver, Cher, het nieuwe Spaanse merk Aldo Martin met gebreide vesten en jurkjes. Ook de veelzijdige Rosner jeans waren aanwezig. De show was een feestje van meerdere Dalfser ondernemers samen. De mannequins waren zorgvuldig gestyled door Ditta met haar team van Hair en More en de schoenen en laarzen werden verzorgd door Dwars Schoen en Sportmode.

Ladyspeaker Gerna Dwars gaf de nodige informatie over de getoonde collectie en de mode voor het komende seizoen. “Natuurlijk, charmant en mooie kleuren zijn trefwoorden van de wintercollectie. Mooi hoeft echt niet duur te zijn”, aldus de onderneemster. “Maar ik kies wel altijd voor iets extra’s zoals mooie Italiaanse jurkjes van Eroke, zeer betaalbare kleding van Sao Paulo, de toegankelijke gestileerde Josephine & Co en de jassen van Gil Bret.” Laat de herfst maar komen. De Grutte Moole is er klaar voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.