kinderkleding en speelgoedbeurs

Er zijn zowel particulieren als ondernemers die tijdens de beurs leuke en bijzondere items in de verkoop hebben voor aardige prijzen. Ook is er een stand van de stichting Gichon aanwezig met onder andere heerlijke stroopwafels en de actie Kadoos, waarvan de opbrengst bestemd is voor wit-Rusland.

Handige Sinterklazen komen nu alvast voordelig inkopen op de beurs. Ook zijn er leuke accessoires te vinden, bijzondere stands met ideetjes voor kinderfeestjes, een fotostudio, optredens door kinderen. Er is volop animatie voor de kids: Een springkussen, schminken, ballonnenclown, pony rijden, buttons maken. Kom gezellig snuffelen op 8 oktober tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Wil je zelf graag deelnemen als standhouder? Stuur dan een mail voor opgave naar monique.jager@home.nl . Voor vragen kun je contact opnemen met Monique Jager, 06-50540267.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.