Home / archiefcentraal / kim pouls naar amerika voor wk dog frisbee

kim pouls naar amerika voor wk dog frisbee

De wedstrijd werd gejureerd door drie UFO-bestuursleden, waaronder een bestuurslid uit de Verenigde Staten.

Naast Kim Pouls deden ook Zoe Brakert, Dennis Kuiper en Jeanet Krikken mee aan de grote finale. Jeanet Krikken uit Bruchterveld kwalificeerde zich met haar hond Dunya zowel in het lange afstandsgooien als in de overall (Freestyle en lange afstand). Jeanet gooide een fantastische ronde throw & catch, waardoor ze de derde prijs behaalde in de Europese Cup Finale. Bovendien behaalde ze de vierde plaats in de overall en was de beste Nederlander in de finale.

In de Europese Cup ranglijst is Jeanet geëindigd op de derde plaats, Kim Pouls met Deejay op de vierde plaats en Dennis Kuiper met Funky op de zevende plaats.

De 6-jarige Amy von Piekartz behaalde zaterdag tijdens de major (laatste kwalificatiewedstrijd) een prachtige 23e plaats tussen alle volwassenen met Spice in de open overall en een gedeelde zesde plaats met Jones en Blues in de lange afstand.

Door alle goede resultaten staat MAD Happy Tails als club op een prachtige 3e plaats van de wereldranglijst. De Europese Cup Finale werd gewonnen door meervoudig Europees en wereldkampioene Karin Actun uit Duitsland.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.