Home / archiefcentraal / kick off hotradio roadshow den herdenbergher

kick off hotradio roadshow den herdenbergher

De Hotradio Roadshow wordt live vanuit Den Herdenbergher uitgezonden. Jan Gerrits is hierbij de DJ en zal ervoor zorgen dat het een groot feest wordt! Vanaf 1 oktober zal de Hotradio Roadshow elke twee maanden een zaterdagavond verzorgen in Grand Café Den Herdenbergher.

Verrassing

Naast muziek door DJ Jan Gerrits zal er ook een live artiest aanwezig zijn bij de kick off. De Dikdakkers, onder andere bekend van ‘Cowboys en Indianen’ maken er deze avond een feestje van. “Wij zijn heel blij met deze samenwerking met Hotradio. De stijl van Hotradio Plus past heel goed bij Den Herdenbergher en ik denk dat het een mooie aanvulling is voor de dansavonden op de zaterdag”, aldus Willem Hingstman, bedrijfsleider van Den Herdenbergher. Kijk voor meer informatie op www.denherdenbergher.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.