Home / archiefcentraal / jongeren welkom in vechtgenotenhuis

jongeren welkom in vechtgenotenhuis

De doelstelling is om jongeren die met kanker te maken hebben, zelf of in hun naaste omgeving, met elkaar in contact te brengen, te ondersteunen en ontspanning te bieden. Middelbare scholieren die graag andere jongeren willen leren kennen die in een soortgelijke situatie zitten, kunnen zich aanmelden bij het Vechtgenotenhuis. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Reserveren kan via vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Meer informatie is op www.vechtgenoten.nl te vinden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.