ingezonden brief verbijsterd over fietspad

Ingezonden brief:

Alweer een herinrichting die van een veilige weg een onveilige weg maakt, zoals het weggedeelte Ommen – Witte Paal van de oude N34. Wie is waar in Ommen mee bezig? In het verleden, zo’n 10 – 15 jaar terug, was het alom gebruikelijk en ook goed gebruik dat bij herinrichtingsplannen, c.q. verkeersmaatregelen de politie mee om de tafel zat en ruimschoots in de gelegenheid werd gesteld om hun kennis te etaleren en van advies te kunnen dienen.

De politie is ter zake deskundig en weet wat er dagelijks op de straat aan verkeersbewegingen gaande is.

Als wij zo eens om ons heen kijken dan kunnen wij ons niet voorstellen dat de politie nu nog enige rol van betekenis in herinrichtingsplannen of verkeersmaatregelen speelt.

Blijkbaar wordt er tegenwoordig alleen nog .vanachter het bureau gedacht, of niet nagedacht en dat is, zeker waar het gaat om een toch belangrijke (fiets-)verbindingsweg, niet voldoende dan wel onverantwoord.

Hopenlijk gaat het gezonde verstand nog zegevieren

F.Jansen, Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.