ilse pullen tweede maal record besthemerberg

Pupil Ingmar Bouwman pakte het goud op 60m sprint, hij was de snelste in 9.3 . Bij het hoogspringen pakte hij de tweede prijs op 1.25m. Bij de jongste junioren scoorde Jeroen Makkinga tweemaal zilver, op de 80m sprint pakte hij de tweede plaats in 11.8, zo ook bij het hoogspringen op 1.25. Jari Kouwen werd bij het hoogspringen derde in zijn categorie, zijn hoogste sprong is 1.30. Juniore Emilie Corbeth rekende op de 600m af met de rest van het veld , dulde geen concurrentie en pakte met veel macht de eerste plaats in een zeer snelle 1.50.4. Techneut Willem Hoekman pakte zilver bij het kogelstoten, hij stootte naar 9.55m. De sprintsters Debbie Baltes en Eva Gnodde pakten beiden een prijs op hun 80m sprint, Debbie werd eerste in een 10.4 en Eva derde in 10.9.

Zondag werd op de Besthemerberg het Ommer Cross-festival gehouden, de eerste zware cross van het seizoen. Dertig ACO’ers namen deel aan de diverse afstanden en scoorden negen podiumplaatsen, op de 2000m werd Marije Dankelman tweede in een snelle 8.04. Bij de 5000m moest iedere atlete buigen voor Ilse Pullen, zij pakte met veel overmacht resoluut de kop bij de eerst ronde al en finishte in een parcoursrecord van 20.58 .In dezelfde klasse werd Marije Hulzebos tweede in 21.46. Ook bij de masters namen Astrid v. Velden en Giny Dunnewind de leiding, zij finishten respectievelijk in 22.12 en 23.54. Op dezelfde afstand werd Han Stegeman tweede in 20.18, kon met de kopgroep goed meekomen, maar moest één atleet voor laten gaan bij de eindsprint. Ook bij de tijdloop werd gescoord door ACO-atleten, de 2km-tijdloop werd bij de dames gewonnen door Marije Hulzebos, bij de masters kleurde het hele podium ACO-rood bij de combi (5km-cross en 2km-tijdloop). Eerste was Astrid v. Velden, tweede Giny Dunnewind en derde Ineke Nawijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.