Home / archiefcentraal / hole in one en tien punten voor dinie hekman

hole in one en tien punten voor dinie hekman

Hiermee nam Dinie de tien wedstrijdpunten in het stableford klassement mee naar huis.

Harry Eshuis en Jos Harmsen speelden 38 stableford punten bij elkaar na hun ronden 53 en 51, goed voor negen punten in het tussenklassement. Wim van der Linde en Erwin Scholten speelden 37 stableford punten bij elkaar met ronden van 63 en 58 en zeven punten voor het klassement. Jos Harmsen en Harry Eshuis passeerden in het tussenklassement Anja Duerink die geen punten scoorde waar Jos nu 89 punten en Harry 83 punten heeft gevolgd door Anja met 82, ook Diny Fransen met 80 punten doet met nog twee ronden te gaan mee voor het klassement.

De strokeplaywedstrijd was dit keer voor Jos Harmsen met een ronde 3 onder par (51). Dit leverde tien punten op. Harry Eshuis speelde 1 onder par (53) en kreeg dus negen punten. Acht punten waren er voor Erwin Scholten, Theo Otten en Herman Scholten voor hun ronde van 58 slagen. Hans Strijkveen en Henri Duerink kregen voor hun ronde van 60 slagen 5 punten bijgeschreven. Met nog twee ronden te gaan heeft Hans Strijkveen de leiding met 187 punten op zes punten gevolgd door Jos Harmsen welke weer op 4 punten wordt gevolgd door Herman Scholten.

Er is voldoende spanning op de golfvelden in Lemele.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.