historische themamiddag in dalfsen

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen gaat samen met de Historische Kring Dalfsen meerdere themamiddagen in het Pluspunt aan de Pleijendal 89 in Dalfsen houden. De samenwerking tussen deze twee organisaties is tot stand gekomen doordat de Historische Kring een interessant aanbod aan historische feiten en foto’s over Dalfsen heeft en doordat Landstede Welzijn Ouderen op het moment bezig is om op de vrijdagmiddag de soos weer actiever te maken. Dit willen zij doen door verschillende activiteiten te organiseren en daarvoor hebben zij de samenwerking met de Historische Kring gezocht.

In het Pluspunt zal tweemaal een themamiddag georganiseerd worden die door de Historische Kring wordt verzorgd. De eerste middag zal gaan over ‘Dalfsen, vroeger en nu’.

Doormiddel van mooie foto’s van vroeger uit Dalfsen en daarnaast nog een mooie foto van hoe het nu is kunt u vergelijkingen zien hoe Dalfsen in de loop van de jaren veranderd is. Dat gebeurt op vrijdagmiddag 30 september van 14.00 tot 16.00 uur. Opgeven kan telefonisch via 0529-434570.

De tweede themamiddag vindt plaats op vrijdagmiddag 25 november van 14.00 tot 16.00 uur. Het thema van deze middag is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.