henk ruiter ontmoet petra berger

Ze toerde al met beroemde Italiaanse tenoren als Andrea Bocceli en Alessandro Safina, maar op donderdag 22 september staat Petra Berger in Theater Carrousel met Ommenaar Henk Ruiter. In 1987 richt Petra Berger, samen met haar zus, het duo Chess op. Na een album met musical- en filmmuziek en diverse hoofdrollen in musicals neemt de zangeres in 2000 een demo op van Puccini’s O mio babbino caro, die met groot enthousiasme wordt ontvangen. Dit leidt tot het eerste ambitieuze album Eternal Woman. In 2003 volgt het album Mistress. In 2009 toert Petra met een eigen programma Dichtbij, samen met pianovirtuoos Jan Vayne, langs de Nederlandse theaters. Geïnspireerd door de lovende reacties op hun samenwerking nemen zij samen het prachtige album Crystal op. In oktober start haar nieuwe theatertour Touched by Streisand en verschijnt ook haar nieuwe cd.

Speciaal voor senioren die liever niet alleen naar het theater gaan of geen vervoer hebben, is Theater Carrousel aangesloten bij Stichting Vier het Leven. Onder begeleiding kunnen liefhebbers tegen een kleine meerprijs naar het theater. Vier Het Leven zorgt voor vervoer, begeleiding, eersterangs kaarten, gezelschap en consumpties.

Kijk voor het kopen van kaarten á € 20,- op www.theatercarrousel.nl of koop de kaarten bij de VVV Ommen tel. 0529-451638. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop. Gebruik maken van Vier het Leven? Bestel de kaarten dan niet via het Theater Carrousel, maar bel op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur met Vier Het Leven: 035-524 51 56.

Henk Ruiter ontmoet Petra Berger

Donderdag 22 september

Theater Carrousel

Aanvang 20.15 uur. Entree € 20,-