Home / archiefcentraal / helligen hendrik opnieuw in theater carrousel

helligen hendrik opnieuw in theater carrousel

De notoire zuurpruim komt met een reprise van zijn veelbesproken show Nôh! Daarin werkt de toornige Tukker zich op van een nietige medewerker van de plantsoenendienst tot een geduchte en uitgesproken politicus. Hij wordt daarbij terzijde gestaan door zijn ‘assistent’ Schoffel-Gertje, een simpele ziel met verborgen talenten. Helligen Hendrik gaat ook in deze voorstelling weer onstuimig tekeer tegen alles wat hem tegenstaat in onze maatschappij en dat is nogal wat. Familiedagen, bevallingen, levende kerststallen, klootschieters, de Partij voor de Dieren en vooral vrouwen. Hendrik hanteert bij voorkeur de botte bijl en wordt daarbij niet geremd door enige gêne. De voorstelling in Theater Carrousel begint om 20.15 uur.

Kijk voor het kopen van kaarten á 18 euro op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl, bel 06-20691091 of koop de kaarten bij de VVV Ommen via 0529-451638. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.