Home / archiefcentraal / groenrijk nieuwe partner van sbs 6

groenrijk nieuwe partner van sbs 6

Nieuw in het tuinprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ is de participatie van Tuincentrumketen GroenRijk waartoe ook Groenrijk Raalte behoord. “We hebben elkaar gevonden, omdat we op meerdere vlakken overeenkomsten hebben. Net als Rob, wil ook Groenrijk de klant ondersteunen in het creëren van zijn groenleven, met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Onze ondernemers zijn er trots op, dat zij in dit tuinprogramma met hun formule GroenRijk participeren”, aldus Groenrijk.

Wekelijks neemt Rob Verlinden de hoofdpersoon mee naar een GroenRijk Tuincentrum om erachter te komen wat de specifieke wensen van de bewoners zijn. De wekelijks terugkerende items als ‘Pak Aan’ en ‘Bloemencircus’, waarin mensen die het verdienen in de bloemetjes gezet worden, maken ook dit jaar weer onderdeel uit van het programma.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ was te zien op zaterdag 3 september tussen 17.00 en 18.00 uur bij SBS 6. Groenrijk Raalte is gevestigd aan de Oude Zwolsestraat 8a in Raalte.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.