Home / archiefcentraal / gratis naar teenage dance party takens

gratis naar teenage dance party takens

Volgens de vereniging wordt het een dansfeest waarbij je niet in de gaten hebt dat je werkt aan je lichamelijke fitheid, omdat het voelt alsof je een avondje uit bent met je vrienden. De uur durende les bestaat uit losse muziektracks, zoals de merengue, salsa, cumbia, hiphop en reaggeaton. Iedere track kent zijn eigen stijl, ritme en energie. Dance is een perfecte manier om met plezier de algehele conditie te verbeteren. Het niveau van Teenage Dance is voor iedereen toegankelijk.

Daarnaast wordt er in de maand november samen met Takens een extra les gegeven om housedanseres te worden. De lessen worden gegeven door Mayke Jansen.

De danscursus start op dinsdag 4 oktober. De lessen worden elke dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur gegeven in Sporthal de Schakel in Nieuwleusen. Deelname kost 25 euro voor tien lessen, de eerste proefles is gratis. Meer informatie is verkrijgbaar bij Willemien Weits via 06-38319659 en Mariëtte Holterman via 06-18155575.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.