Home / archiefcentraal / grand cafe de troubadour nieuw bier

grand cafe de troubadour nieuw bier

Grand Café de Troubadour in Hardenberg introduceert op vrijdag 23 en zaterdag 24 september op feestelijke wijze een nieuw bier in het assortiment. Vanaf dat weekend is het Duitse bier ‘Becks’ verkrijgbaar op de fles. Om dit te vieren zal de Troubadour het hele weekend in feesttemming zijn met de Becks Tanzz Party.

Tijdens de Becks Tanzz Party zal de Troubadour zich in Duitse sferen wanen. De Becks promogirls lopen volledig in Duitse stijl rond met leuke aanbiedingen. “Becks is een goed en fris bier, dat onze gasten zeker zullen waarderen. Om iedereen kennis te laten maken met Becks hebben we een speciale introductieactie: drie Becks halen en maar twee betalen,” aldus Jan Kremer, bedrijfsleider van de Troubadour. De dj’s zorgen voor goede dansmuziek, wat de avond compleet maakt.

Kijk voor meer informatie op www.de-troubadour.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.