Home / archiefcentraal / gezelligheid troef op burendag marienberg

gezelligheid troef op burendag marienberg

De picknicktafels waren uitnodigend, de zon deed dienst als centrale verwarming en de winkelende klanten bleven graag even zitten voor een lekker bakkie vers gezette koffie met Twentse Krentewegge van de warme bakker. Het spontane initiatief van Sietse werd door de bezoekers enorm gewaardeerd.

“Iedereen praatte vrolijk met elkaar, zo kom je eens op een andere manier met elkaar in contact. Tuurlijk hebben wij geluk gehad met het prachtige weer”, vertelt een enthousiaste Sietse als hij net een nieuwe pot koffie zet. “Vanmorgen zijn we al vroeg begonnen met het smeren van de krentewegge. Ach, het is weer wat anders. Je kweekt zo wel een band met je trouwe klanten en bovendien is het nog gezellig ook.” Het idee achter de jaarlijkse Burendag werd in het mooie Mariënberg goed geconsumeerd en zeker voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.