gezellige saamhorigheid op harmonicadag

Evenals vorige jaren komen er weer spelers uit alle windstreken. Er zullen diverse instrumenten aanwezig zijn: accordeons, harmonica’s, mondharmonica’s en steiers. Andere instrumenten zoals saxofoon, klarinet, bas, gitaar zijn welkom, mits er live gespeeld wordt . Voor het podium is een goede geluidsinstallatie geregeld. Verder in en om het gebouw mag niet met versterking gespeeld worden, want dan zouden de verschillende muzikanten elkaar storen en het thema van deze dag is ‘Gezelligheid en Saamhorigheid’.

Verder is er weer een goede begeleiding van twee drummers dit jaar. Bennie Salemink uit Aalten gaat de spelers op het podium begeleiden en Jan Meyer uit Zwolle zal dit jaar gaan drummen bij de grote groep vrije spelers. Het gehele zalencentrum wordt gratis beschikbaar gesteld aan de muzikanten, zodat er op meerdere plekken gespeeld kan worden.

Muzikanten kunnen zich tot 13.00 uur inschrijven.De dag begint om 11.00 uur met alle aanwezige spelers en de afsluiting is om 16.30 uur. Als extraatje treedt deze zondag een blaaskapellenorkest op. Het dweilorkest ‘Toet en Bloasorkest’ uit Slagharen zal twee keer een optreden verzorgen bij Het Witte Peerd aan het Westeinde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.