frisse bob wordt beloond in balkbrug

Promotiemedewerkers vragen de feestgangers wie de Bob is en geven hem of haar vervolgens een stempel. Zo zijn de Bobs te herkennen en kunnen zij een blaastest ondergaan voor ze weer naar huis rijden. De Bobs die inderdaad nuchter zijn gebleven worden bedankt met een tas vol gadgets.

TeamAlert richt zich met BobZone op discotheek- en festivalbezoekers die na het stappen met de auto naar huis gaan. Door de Bob in het zonnetje te zetten wil TeamAlert de stappers laten weten dat het wordt gewaardeerd als iemand zijn verantwoordelijkheid neemt. Daarom worden ze beloond met cadeautjes en grappige gadgets. Bovendien kunnen alle Bobs die hebben geblazen hun foto terugvinden op de website van TeamAlert. De ‘valse Bobs’, degenen die toch hebben gedronken, krijgen de vraag: eindigt jouw avond op een kussen of op een airbag? Vervolgens krijgen zij het advies om een taxi te bestellen. Deze actie in Balkbrug wordt mede mogelijk gemaakt door Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Overijssel.

Stichting TeamAlert is dé verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren, die zich sinds 2000 inzet om het aantal jonge verkeersslachtoffers terug te dringen. Het verkeer is namelijk nog altijd doodsoorzaak nummer één onder jongeren. TeamAlert organiseert allerlei educatieve projecten en voorlichtingscampagnes. Door jongeren op originele, humoristische, overtuigende en soms iets brutale manier te benaderen, probeert TeamAlert bewustwording te creëren rondom hun eigen verantwoordelijkheid in het verkeer. Kijk voor meer informatie op www.teamalert.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.