Home / archiefcentraal / fotoclub dalfsen exposeert

fotoclub dalfsen exposeert

Verder is er een foto-ketting, 23 foto’s door de 23 leden. Ieder lid krijgt een foto te zien van zijn voorganger en maakt hierbij een eigen foto geïnspireerd op de verkregen foto. De eigen foto wordt daarna doorgegeven aan het volgende lid. Deze foto zal weergeven wat de maker belangrijk vond, de kleur, vormen, vlakken, aantallen of patronen. De uitkomst, van de reeks, is naderhand altijd heel wisselend en verrassend. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het Gemeentehuis.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.