floralia vinkenbuurt gaat van start

De kinderen van O.b.s. Vinkenbuurt maken dinsdagochtend 20 september bloemstukjes op school. Eerst gaan de kinderen naar de pluktuin in Oudleusen om zelf mooie bloemen te plukken voor hun stukje. Deze bloemstukjes worden, samen met de thuis verzorgde en opgekweekte planten, door een deskundige jury beoordeeld. Ook de kinderen beoordelen elkaars bloemstukken. Vrije inzendingen die thuis gemaakt zijn, kunnen dinsdagmiddag tussen 15.00 en 15.30 uur in het Buurthuis worden ingeleverd.

Woensdagmorgen 21 september hebben de kinderen van school vanaf 9.00 uur een spelletjesochtend in en om de school. Om ongeveer 11.30 uur vindt de prijsuitreiking van de bloemstukjes van de kinderen en van de planten plaats in het Buurthuis. De koffie staat voor alle belangstellenden om 10.00 uur klaar. Vrijdagavond 23 september vindt vanaf 20.00 uur de bazaar plaats in het Buurthuis. Er is dan voor groot en klein van alles te doen: grabbelton, sjoelen, schieten, rad van avontuur. Om 21.00 uur worden de prijswinnaars van de vrije inzendingen bekend gemaakt en tevens wie de zwaarste maïskolf heeft gekweekt.

Vrijdag 21 oktober organiseert Plaatselijk Belang samen met Floralia de bollenplantdag. ’s Middags gaan de kinderen van O.b.s. Vinkenbuurt bollen planten. Dit zorgt in het voorjaar voor een prachtig gezicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.