fietsen in het vechtdal iedere dag verrassend

Zelfs al woon je in het Vechtdal, dan nog ontdek je tijdens de Vechtdalfietsvierdaagse telkens weer nieuwe onbekende plekjes. “Dat mensen van buiten het Vechtdal aangenaam verrast zijn, is niet zo vreemd. Maar dat we ieder jaar van deelnemers die hier wonen, enthousiaste reacties krijgen omdat ze zoveel moois hebben gezien, vinden we ontzettend leuk”, aldus mede-organisator Jacques van der Boon. “Het leuke aan deze tocht is, dat er elke dag vanaf een andere locatie wordt gestart. De routes hebben een afstand van 40 of 60 kilometer en zijn geheel gemarkeerd. Dat fietst lekker ontspannend. Elke dag kan er gekozen worden tussen beide afstanden.

Wie mee wil fietsen, kan zich nog voorinschrijven via de website www.vechtdalfietsvierdaagse.nl. Daarnaast is het mogelijk om bij de startdag een 4 dagen kaart te kopen, maar ook kan er per dag meegedaan worden. De kosten voor deelname zijn 17,50 euro voor 4 dagen, een enkele dag is ook mogelijk en kost 6 euro. Tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse krijgen deelnemers de kans om voor het komende jaar gratis deelname te winnen. Maak de mooiste foto en stuur deze via de website van de fietsvierdaagse en wie weet bent u al verzekerd van deelname in 2012.

De start is elke dag tussen 08.30 en 11.30 uur. De startplaatsen zijn als volgt:

Dinsdag 6 september:

Camping de Koeksebelt in Ommen

Woensdag 7 september:

Camping de Beerze Bulten in Ommen of Camping Besthmenerberg in Ommen (keuze ligt bij de deelnemer)

Woensdag 8 september:

De Lemeleresch Buitenvakanties in Lemele of Camping Bergzicht in Ommen


Donderdag 9 september:


Camping de Zandstuver in Rheeze ( Hardenberg) 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.