Home / archiefcentraal / felle strijd de internationale top van eh hockey

felle strijd de internationale top van eh hockey

Op zaterdag jongstleden, 10 september, werd fel gestreden om de podiumplaatsen in de Canadian Challenge Cup 2011: het enige internationale toernooi waar tophockeyers met een handicap zich onderling -individueel en in duo’s- met elkaar kunnen meten.

H-hockeyers en E-hockeyers uit onder andere de nationale ploegen van Nederland, Denemarken en Duitsland kwamen naar de Zwolse BDG-hal om zich onderling te meten. Vanuit Duitsland was Paul Emmering (J-stick) afgereisd: hij scoorde nog in de finale van het WK in Italie 2010 het winnende doelpunt tegen Nederland. Hij was er samen met zijn teamgenoot Jorg Diehl (T-stick). Vanuit de Nederlandse afvaardiging voor het WK 2010 gingen zowel Niels ten Hagen en Wesley Ferwerda de strijd opnieuw aan. Uit het Deense nationale team toonden Rasmus Boberg (T-stick) en Anders Berenth (J-Stick) zich het afgelopen weekend de sterksten als team onder de E-hockeyers.

Het publiek werd geboeid door een afwisselend beeld van fanatieke strijd tijdens de wedstrijden met prachtige acties, en goede relaties onderling buiten het veld.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.