Home / archiefcentraal / feest belangrijk voor nieuwleusen

feest belangrijk voor nieuwleusen

Vervolgens werd de bekend gemaakt dat het Kolkland in Nieuwleusen zich de winnaar mag noemen van de mooiste versierde straat van het dorp. Kolkland krijgt een jaar lang de titel Oranjestraat 2011 en daarbij het felbegeerde straatbord. Deze werd uitgereikt door Burgemeester Noten aan de bewoners van de straat. Door het bestuur werd de inzet van de straten en de individuele huizen enorm gewaardeerd. “Er is gevraagd waarom we deze wedstrijd niet eerder hebben aangekondigd, maar we moesten toch ergens beginnen. Het is de bedoeling dat dit een traditie wordt die in de komende jaren wordt voortgezet,” aldus Belderink. De straatwinnaars kregen 250 munten en een Oranjestraatbord, met het advies deze goed te bevestigen.

Belderink bedankte tevens het Oranjebestuur, Jan Scholten in het bijzonder omdat hij al 25 jaar hard actief is binnen het bestuur.

De ondernemersbeurs staat dit jaar voor het eerst na 13 jaar weer op het Oranje terrein. Voorzitter Marcel Jellema van de ondernemersvereniging meldde dat op de beurs 60 deelnemers van bedrijven en verenigingen staan. De beurs is nog te bezoeken op donderdag en vrijdag op het feestterrein aan de Bosmansweg in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.