Home / archiefcentraal / elke zaterdag dansen in den herdenbergher

elke zaterdag dansen in den herdenbergher

De entree voor het muziekcafé is gratis. Elke zaterdagavond staan de beste dj’s klaar om er een waar feest van te maken. Natuurlijk kan je hierbij ook je eigen verzoeknummers aanvragen. Daarnaast is er minimaal één keer per maand een live-optreden met onder andere de topavonden met de Piano House, die regelmatig in het grand café optreden.

Gezellig uitgaan

Niet de hele avond op de dansvloer staan maar ook gezellig met vrienden genieten van een drankje? Ook dat kan op de zaterdagavond. Op de veranda, het terras of voorin het grand café kan je onder het genot van een hapje en een drankje een gezellige avond beleven. “We willen onze gasten een zo breed mogelijk aanbod aan uitgaan bieden, waarbij gezelligheid, kwaliteit en sfeer de boventoon voeren”, aldus bedrijfsleider Willem Hingstman. “Een muziekcafé met goede dj’s, waarbij een mooie dansvloer gecreëerd wordt, kan daarbij dan ook niet ontbreken!”

Kijk voor meer informatie op www.denherdenbergher.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.