Home / archiefcentraal / eigen gymuur voor 30dames bij gvo

eigen gymuur voor 30dames bij gvo

Op donderdag avond kunnen dames zich helemaal uitleven op de toestellen van GVO “Het is echt super gezellig maar we zijn wel bloed fanatiek. Al is het niveau lang niet alles, je gaat toch gewoon heel erg je best doen” vertelt Berthilde Veurink enthousiast. “Het begon als springuur maar is ondertussen een echt ouderwets gymuur geworden waarbij ook de evenwichtsbalk en de brug niet worden geschuwd”.

Het idee werd geboren op de tribunes bij het NK groepsspringen in Landgraaf. Al kijkend naar de fantastische verrichtingen van de springende jeugd denken de meeste ouders met weemoed terug aan de gymlessen van vroeger in tochtige zaaltjes en met eenvoudig trainingsmateriaal. “Als je die meiden zo bezig ziet komen de verhalen van de gym en turnlessen van vroeger weer en los en dan gaat het een beetje kriebelen. Wij wilden ook wel eens trainen op die mooie tumblingmat en op een dubbele trampoline “. Spierpijn hebben de dames na een les ‘basis’gym wel, maar de sfeer maakt alles goed.

Geïnteresseerden kunnen op donderdag avond van 20.45 uur tot 21.45 uur geheel vrijblijvend een kijkje nemen, of gewoon meteen meedoen. Wel je gymspulletjes meenemen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.