Home / archiefcentraal / eerste lezing isala publieksacademie allergie

eerste lezing isala publieksacademie allergie

Brand gaat dieper in op de (on)waarheden over voedselallergie bij kinderen en de methoden om echt goed vast te stellen of er sprake is van voedselallergie. Te Rijdt geeft uitleg over wat neusallergie is, hoe dit zich kan presenteren en wat de (on)mogelijkheden in de behandeling ervan zijn.

In de pauze is er gelegenheid om de sprekers te ontmoeten of andere medewerkers van het ziekenhuis. Meer informatie over deze lezing, de sprekers en gratis plaatsbewijzen is op www.isalapublieksacademie.nl te vinden. Voor liefhebbers is de lezing ook te volgen op deze website via live webstreaming.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.