eerste competitieoverwinning voor de bevers

De eerste set begon geconcentreerd. De dames tastten de tegenstander in de eerste set wat af. aangezien ze nog niet eerder tegen dit team hadden gespeeld. De bevers lieten hun eigen spel zien en konden de set rustig binnenslepen met 25-17.

LSV was wat onder de indruk van de druk die De Bevers uitvoerden op het veld. De tweede set ging dan ook heel snel voorbij en werd met 8-25 gewonnen door de Bevers. Er werd goed gespeeld en de gaten werden opgezocht.

LSV kon niet goed antwoorden op de harde smashes van de Bevers en kwam niet aan het scoren. Toen de dames van LSV letterlijk op de kont vielen was ook de derde gewonnen set een feit. De derde set werd gewonnen met 12-25.

De vierde set moest en zal dan ook aan de kant van de Bevers komen te staan. De bevers begonnen sterk en konden het tempo hoog houden. LSV stond radeloos tegenover dit fantastische begin van de Bevers. De set werd gewonnen met 8-25.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.