Home / archiefcentraal / dubbelcabaret roue verveer en murth mossel

dubbelcabaret roue verveer en murth mossel

Voor en na de pauze een andere cabaretier en de volgorde blijft een verrassing.

Roué Verveer treedt op met de voorstelling In Zeer Goede Staat. Wie het haalt, wordt na de derde voorstelling gezien als ‘blijvertje’ in cabaretland. Met zijn vierde voorstelling werd Roué Verveer genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Roué blijft dus. Onlangs zat hij nog bij Pauw en Witteman om te vertellen over de vijfdelige serie De Slavernij die hij in het najaar voor de NTR gaat presenteren. De serieuze kant van deze komiek. In Ommen komt hij met zijn nieuwe voorstelling waarin hij kritisch naar de maatschappij zal kijken en daar de scherpe en komische conclusies aan verbindt.

Murth Mossel vermaakt het publiek met zijn voorstelling Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld. De cabaretier belooft voldoende lichtinval gedurende de avond met gunstige ligging ten opzichte van de wereld. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Kijk voor het kopen van kaarten á € 16,- op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl, bel 06-20691091 of koop de kaarten bij de VVV Ommen tel. 0529-451638. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.