drukbezochte modeshows in de grutte moole

Met mode zoals het moet zijn: inspirerend, vriendelijk en 100% actueel. Twee geslaagde avonden.

Het was druk afgelopen maandag en dinsdag in de Grutte Moole. In het sfeervolle hartje van Dalfsen hield Gerna Dwars een modeshow. De Grutte Moole in Dalfsen is een historisch pand, maar binnen boordevol actuele mode. De gasten werden ontvangen met een prosecco waarna ze konden genieten van een spetterende show. Het was vooral gezellig.

Sportieve start

Voor de pauze werd de sportieve kleding geshowd van de merken Mc Gregor, Sylver, Cher, het nieuwe Spaanse merk Aldo Martin met gebreide vesten en jurkjes. Natuurlijk waren de veelzijdige Rosner jeans aanwezig. Het bleef niet bij kledingmode. De mannequins waren zorgvuldig in de nieuwste haarstijl gebracht door Ditta met haar team van Hair en More. De schoenen en laarzen waren zorgvuldig bij de kleding uitgezocht door Dwars Schoen en Sportmode, zodat het een wervelende show was.

Altijd iets extra’s

Na de pauze werd gestart met de feestelijke party fashion. Het was veelzijdig en voor elke portemonnee. “Mooi hoeft echt niet duur te zijn”, aldus Gerna Dwars, “Maar ik kies wel altijd voor iets extra’s”. Dat lukte met mooie Italiaanse jurkjes van Eroke, zeer betaalbare kleding van Sao Paulo, de toegankelijke gestileerde Josephine & Co en de jassen van Gil Bret.

Mooie kleuren

Wat opviel waren de mooie kleuren en vele soorten materiaal waarvan de kleding gemaakt is. Menig dame wilde dat toch even zelf voelen. Gerna Dwars leidde de hele modeshow zelf als ladyspeaker en gaf veel informatie over de kledingstijl van de komende winter. “Natuurlijk, charmant en mooie kleuren zijn trefwoorden”, gaf Gerna aan.

Complete avond

Mede dankzij haar medewerksters Nicolette, Karin, Hair en More en Dwars Schoen en Sportmode was het weer een zeer geslaagde avond. De gasten gingen met veel nieuwe ideeën naar huis. Laat de herfst maar komen. De Grutte Moole is er klaar voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.