djembeworkshop voor ouderen dalfsen

. Tijdens deze middag, die duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur, kun je leren wat een djembé is en hoe je op deze trommel geweldige ritmische klanken kunt voortbrengen. Je leert de basisbeginselen om op een djembé te spelen.

De djembé’s zullen door de heer van den Berg mee genomen worden zodat iedereen er een heeft. Ook al heb je nog nooit gehoord van een djembé, of denk je niet muzikaal te zijn, is het alsnog een erg leuke activiteit om in groepsverband een ritme te leren en deze uit de trommels te laten komen. Voor deze activiteit is opgave vereist in verband met het aantal djembé’s dat nodig zal zijn.

Bij een opgave van minimaal tien deelnemers kan de activiteit doorgaan en zullen de deelnamekosten 12,50 euro (incl. koffie/thee) zijn. Voor opgave of inlichtingen kun je terecht bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen. Telefoon: 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.