de dietist direct toegankelijk

Vanaf nu heb je dus de mogelijkheid om zelf een afspraak met een diëtiste te maken en een eerste stap te zetten naar een gezonde en verantwoorde leefstijl. Als je zonder verwijzing komt wordt in het eerste gesprek een DTD-screening (Directe Toegankelijkheid Diëtetiek) uitgevoerd door een aantal vragen te stellen die van belang zijn om te kijken of er geen andere gezondheidsproblemen een rol spelen. Als dat niet het geval is kan zij je verder begeleiden naar een gezondere leefwijze.

Voor de screening heeft Daniëlle Westerman een 2-daagse scholing gevolgd waardoor ze bekwaam is in het uitvoeren van de screening. De financiering voor behandeling door een diëtist is niet gewijzigd. Wel zijn er verschillen in vergoedingen door de verzekeringen.

Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak met Daniëlle Westerman, Praktijk voor Voedings- en Dieetadvies, Westeinde 11 in Nieuwleusen en Pleijendal 87 (in apotheek) Dalfsen, 0529-480790 of kijk voor meer informatie op www.westermandieetadvies.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.