Home / archiefcentraal / danstheater voor de hele familie

danstheater voor de hele familie

Een jongen en meisje zijn vrienden, de dikste vrienden. Ze delen alles, vooral hun onuitputtelijke fantasie. Met alledaagse voorwerpen bouwen ze vol kleur en energie hun eigen fantasiewereld. Op een gegeven moment raakt de jongen zijn knuffel kwijt. Er ontstaat een flinke ruzie en hun vriendschap is ver te zoeken. Ze gaan ieder hun eigen weg, maar uiteindelijk vinden ze elkaar bij toeval terug en ontdekken ze dat ze samen tot meer in staat zijn.

Zelluf is een voorstelling met moderne dans, jazzdans, mime, bewegingstheater en slapstick op eigentijdse muziek. Aan het eind van de voorstelling mogen de kinderen, onder leiding van de dansers, meedansen op het podium. Voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. De voorstelling begint om 15.00 uur.

Deze voorstelling maakt deel uit van het TimmyTimsTheater, een samenwerking tussen de theaters in Ommen, Raalte en Nijverdal. Alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar kunnen gratis lid worden van de TimmyTimsTheaterClub! Met een speciaal paspoort sparen ze voor een gratis voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.timmytimstheater.nl.

Kijk voor het kopen van kaarten á € 9,- op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl, bel 06-20691091 of koop de kaarten bij de VVV Ommen tel. 0529-451638. De kassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

Familievoorstelling (4+)

Danstheater ZIRR – Zelluf

Zondag 9 oktober

Theater Carrousel

Aanvang 15.00 uur. Entree € 9,-

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.