Home / archiefcentraal / dalfsen zingt

dalfsen zingt

Medewerking wordt verleent door ‘De Lofstem’ uit Emst, een groot gemengd koor onder leiding van Henk van der Maten uit Heerde en vaste begeleider Marcel van de Ketterij, die ook de samenzang begeleidt. Het koor is bekend vanwege uitzendingen van de EO voor radio en T-V. Gerrit Heinen heeft deze avond de leiding. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor bestrijding van de onkosten. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Voor eventueel vervoer en informatie kun je contact opnemen met Tiny Mol 0529-431216 of Gerrit Heinen 0529-431206.

Om alvast te noteren:

Jubileum-zangavond op zaterdag 28 januari 2012 met medewerking van het Gereformeerd Gemengd Koor ‘De Lofstem’ uit rouveen en het jong gemengd koor ‘Immanuel’ uit Urk beide o.l.v. Harm Hoeve in de Grote Kerk in Dalfsen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.