Home / archiefcentraal / dalfsen eerste na winst op wesepe

dalfsen eerste na winst op wesepe

Dalfsen kwam goed uit de startblokken. De Dalfsenaren namen vanaf het begin het initiatief en dat leverde in de derde minuut de openingstreffer op. Spits Stefan Jansen of Lorkeers verraste de doelman met een fraai schot (0-1).

Daarna bleef Dalfsen doorgaan. De thuisclub kwam er niet aan te pas, maar de bezoekers slaagden er niet in het veldoverwicht in doelpunten om te zetten. Eerst kreeg Werner Snel een fraaie kopkans. Even later schampte een afstandsschot van Fernandez Pruik de paal, terwijl Pascal Roelofs kort daarna een voorzet van Martijn Huizing niet wist in te koppen. Ook een solo van Remco Hultink leverde niet de dik verdiende 0-2 op. Vlak voor rust was Wesepe nog wel dicht bij de gelijkmaker maar de 0-1 bleef op het scorebord staan.

In de tweede helft nam Wesepe het initiatief over. De thuisclub kreeg zelfs een kans op de 1-1 maar doelman Mark Knol wist een tegentreffer te voorkomen. Uit de daarop volgende counter scoorde Remco Hultink de 0-2. Toch gaf Wesepe zich niet gewonnen. In de 56e minuut profiteerde Roy Schreur van een foutje in de Dalfser verdediging. Daarna bleef Wesepe uiteindelijk zonder resultaat aandringen.

Komende zondag speelt Dalfsen thuis tegen Broekland. Het duel op sportpark Gerner begint om 14.00 uur.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.