Home / archiefcentraal / dag in het teken van vrijwilligers

dag in het teken van vrijwilligers

Vrijwilligers in Nijverdal worden donderdag 22 september in het zonnetje gezet. In de feesttent op het Nijveldserf in Nijverdal worden vrijwilligers die zich via Stichting De Welle hebben aangemeld, gewaardeerd voor hun inzet.

Tijdens de waarderingsochtend worden zij vermaakt met leuke activiteiten en worden zij in de watten gelegd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, leerlingen van Reggesteyn en de sponsoring en belangeloze inzet van veel lokale ondernemers! Deze waarderingsochtend voor vrijwilligers start om 10 uur (en niet om 9 uur zoals in de folder van Bruisend Nijverdal vermeld staat).

Later die dag wordt op dezelfde locatie de Vrijwilligersprijs uitgereikt. In de categorie volwassenen zijn de volgende genomineerden: Carin Brinker, Francisca Hekman, Dika Heuver, Dinant Strokap, Henk ter Avest en Joke Bos-Smelt. De categorie organisaties kent acht genomineerden, te weten Decorbouwgroep Kalefater, Buurtbeheer de Blokken, Stichting Vrijwillige Thuiszorg, Stichting Lokale Omroep Hellendoorn, Stichting Dorcas Winkels, Werkgroep voor opknappen sanitair Dorpshuis Cultura, Kuierhook De Blenke, Stichting Houtdorp.

In het kader van het Europees Jaar van de Vrijwilliger reikt de gemeente Hellendoorn dit jaar ook de Meer dan Handen Awards uit. Hiervoor komen tevens alle oud-winnaars van de afgelopen jaren in aanmerking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting De Welle, Dahliastraat 21, 7442 LA in Nijverdal, tel.nr. 0548-638810.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.