Home / archiefcentraal / cursus tai chi voor senioren in hoonhorst

cursus tai chi voor senioren in hoonhorst

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen start op maandagmiddag 3 oktober met de cursus Tai Chi voor 55+’ers in Hoonhorst. De cursus wordt van 13.00 tot 14.00 uur gegeven bij zaal Kappers en bestaat uit tien lessen. Docente Judith van Drooge verzorgt deze lessen.

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer waarbij men door ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen het lichaam ontwikkelt naar een hoger niveau van gezondheid. Door intensief en nauwkeurig de bewegingen te volgen, leert men bewust omgaan met lichaam en geest. Zo kan men bijvoorbeeld minder last hebben van hoofdpijn, maagpijn en stress.

Er hebben zich al enkele personen aangemeld, maar dit is nog niet voldoende om de cursus te starten. Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen via 0529-434570.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.