Home / archiefcentraal / cursus agenda landstede nog plaatsen vrij

cursus agenda landstede nog plaatsen vrij

Kunstgeschiedenis:

De Kunst van het Kijken, met als thema: “Van Gogh en de Lemelerberg”. Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in kunst en beschikt over enige basiskennis of die tijdens de cursus dit wil ontwikkelen. De cursus wordt gegeven in de Mozaïek in Lemelerveld, opdonderdagmiddag 22 september van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Fotografie voor gevorderden

De cursus Fotografie voor gevorderden start op donderdagavond om 22 september. Aanvang van 19.00 uur tot 21.30 uur. Tijdens deze cursus werk je met opdrachten. Je krijgt heel veel tips om nog mooier foto’s te maken. De cursus is een keer in de 2 weken zodat er ruim de tijd is om aan je opdrachten te werken. De foto’s worden tijdens de les besproken.

Laat je inspireren om nog meer uit je toestel te halen en om interessante foto’s te maken. Onderwerpen zijn: zwart-wit fotografie, natuurfotografie, spelen met diafragma en sluitertijden, beeldbewerkingen.

Voor deze cursussen kun je je nog opgeven. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij. Informatie en of opgave: bij de docent van Fotografie en kunstgeschiedenis angelpinxten@gmail.com of via gerda@heinkoenjer.nl , vrijwilliger Landstede Welzijn.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.