Home / archiefcentraal / corona party in grand cafe troubadour

corona party in grand cafe troubadour

In Grand Café de Troubadour staat gezellig uitgaan centraal. De beste dj’s maken er elke vrijdag en zaterdag een groot feest van. Met een ruime dansvloer, een gezellig terras en de beste muziek is er voor elk wat wils.

Corona-party

De zomervakantie is voorbij. Ondanks het weer is het in de Troubadour de hele vakantie zomer geweest. Om nog een keer lekker te kunnen nazomeren na een vaak dure vakantie wordt er volgend weekend de Corona-party georganiseerd. Een speciale Corona-bar en Corona-promogirls maken het feest compleet. Voordelig genieten van de drankjes, met leuke give aways en speciale aanbiedingen. Vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.detroubadour.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.