corona party in grand cafe troubadour

In Grand Café de Troubadour staat gezellig uitgaan centraal. De beste dj’s maken er elke vrijdag en zaterdag een groot feest van. Met een ruime dansvloer, een gezellig terras en de beste muziek is er voor elk wat wils.

Corona-party

De zomervakantie is voorbij. Ondanks het weer is het in de Troubadour de hele vakantie zomer geweest. Om nog een keer lekker te kunnen nazomeren na een vaak dure vakantie wordt er volgend weekend de Corona-party georganiseerd. Een speciale Corona-bar en Corona-promogirls maken het feest compleet. Voordelig genieten van de drankjes, met leuke give aways en speciale aanbiedingen. Vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.detroubadour.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.