Home / archiefcentraal / chiel witteveen als derde geplaatst nk

chiel witteveen als derde geplaatst nk

Wel wordt er nog een barrage verreden om de overijssels kampioen in de C-M te bepalen. Helaas voor Chiel en Nemo gaat het mis in de barrage. Nemo komt na een scherpe bocht aan het glijden op de natte ondergrond en kan niet meer afzetten voor de volgende hindernis. Chiel plaatst zich als derde voor de NK. Bibi van Ooyen met Storm van PC de vijf marken wordt overijssels kampioen en Emma van Brummelen met Zorro van PC Zwolsche Ritsaert wordt tweede. De Hippiade in Ermelo wordt verreden op 3 september.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.