cheque voor twentse wensambulance

Het idee om te gaan wandelen voor een goed doel ontstond ongeveer vier weken voordat het evenement begon. Tijdens een van de vergaderingen kwam het idee op tafel en het werd meteen voortvarend aangepakt. Op allerlei manieren werd het geld verzameld, variërend van een fooienpot op de bar van het Roode Hert tot een rondgang langs allerlei bedrijven: alles werd in het werk gesteld om in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen.

Na vier dagen wandelen konden de wandelaars al een bedrag van ongeveer 3000 euro bekendmaken. Het uiteindelijke bedrag is dus nog hoger uitgevallen.

“We hebben met veel plezier en extra motivatie de Nijmeegse vierdaagse meegelopen en willen hiermee iedereen die op wat voor een manier dan ook heeft bijgedragen aan onze sponsoractie hartelijk bedanken”, laat één van de wandelaars weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.