Home / archiefcentraal / chauffeurs vreten kilometers op de fiets

chauffeurs vreten kilometers op de fiets

De honderdtachtig kilometer die de medewerkers van Westerman Logistics uit Nieuwleusen zouden fietsen ter ere van het 60-jarige jubileum van Jan Westerman, zijn er uiteindelijk tweehonderdenzesgeworden. Voor sommigen was het afzien, maar het resultaat is geweldig, vindt de jubilaris. “De tocht werd gefietst voor het Vechtgenotenhuis. Op het moment dat we de finish passeerden stond de teller op 6060,60 euro. En er zit nog meer in de pijplijn. Een mooier jubileumkado had ik me niet kunnen wensen.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.